Automate your Marketing
with Womplify




 
wanie's family.......

By: wanie hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aksi arif..

arif switch on sendiri cd
khusyuk sey..
 
View all 5 photos...
ni pagi raya ke-3..ibu nak bawak arif pegi kutip duit raya,,
sementara tunggu ayah 'pasang badan' (mengalahkan ibu jek...), arif lepak dlm kete ayah smbil tgk bob the builder....
arif dah tau nyanyi lagu bob the buider tapi bunyi 'bobbbbb...' jek...



Monday, 3-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
malam lak..

 
arif tak resdy!
ok,..
View all 6 photos...
malam tuh kami pi umah bisan my MIL kat spetani jek..dekat ceh..ceh..!
mula2 arif cam biasa la takmo masuk umah ...berayun la aku kat buai umah org sebelah penangan perangai arif yg ntah apa2..
last2 pujuk kata ada cat dlm umah org tuh baru dia masuk..
sekali dia dah masuk geng, wachha! habis seme benda dlm umah dia kelebek n selongkar...
sebbaik ada org nak melayan..aku apa lagi, bedal mkn la...



Sunday, 2-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya Kedua...

hah!!bawak lari puting?
mana der bu..
tak de la..
View all 11 photos...
we arrived at penang almost at 4.30am..ngantuk seyyy!!!gila babas ngantuk...
disebabkan aku preggy, so hehee, i take for granted for not driving at nite...n hubby pon tak suruh temankan dia driving..so apa lagi, tido la gue!!!

after we think we got enuff sleep, we went to spetani..konon2 nak beraya ngan wan n tok dulu but finally we end up beraya umah2 sedara mara di sekeliling kedah n last sekali baru balik umah wan...wakakakakaa....
bak kata abah, beraya ngan abah pakai kain batik n tshirt je???ye la dah lewat mlm kan, sapa nak pakai baju lawa2 lagi kan???








Thursday, 30-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
aha...time nak balik ke kedah petang raya tu jugak!!!yesss!

 
 
 
View all 5 photos...
aha..
kitorg selamba jek balik ke kedah pakai baju raya pagi tadi..mls nak salin sebenarnya..
kitorg bertolaklepas asar (agaknye..) dah lupa lak time sebenarnya kitorg bertolak dari gemas..


Wednesday, 29-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
tIME BEREBUT MAKAN!!

tgk la..sibuk tull..
pantang nmpk arif mkn..ada je minah nih
sbb tuh arif suker lesing dia..
View all 4 photos...
arif fedap sungguh la ngan budak sebelah dia tuh..
asal arif nak mkn jek dia dtg menjengoi...bdn kurus cam lidi tapi mkn ya rabbi..cam tak baca bismillah..
jahat makcik nih (aku ler...) kata dia l**la*...
betul la kan?????


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net